perjantaina, toukokuuta 29, 2015

Hemmottelua Rastassa



Viikko sitten perjantaina pääsin osallistumaan aivan erityisen ihanaan tapahtumaan - Parturi-Kampaamo Rastan hemmotteluiltaan. Parin muun bloggaajan kanssa meitä hemmoteltiin pienellä purtavalla, kuohuvalla juomalla sekä tietysti mitä hienoimmilla hiustempuilla ja meikkauksilla. Itselleni laitettiin latvaan vähän violettia ja sinistä raitaa (my little pony...:)) ja muuten hiuksiin tuli tuhkan sävyä keltaisuutta poistamaan. Sillä välin kun värit vaikuttivat päässä, aloitettiin meikin teko. Täytyy myöntää, että vähän jännitti. En ole koskaan aikaisemmin ollut meikattavana!

Jännitys oli tietenkin ihan turhaa. Rastan ammattilaisten käsiin voi huoletta heittäytyä. Itse olen tehnyt niin jo monen vuoden ajan säännöllisen epäsäännöllisesti ja kävellyt aina ulos supertyytyväisenä. On kiva käydä kampaamossa, jossa on rento meininki, laadukkaat tuotteet ja edullinen hintataso. Ammattimainen palvelu ei sekään tietenkään ole pahasta ;) Vaikka en mikään muodin aallonharjalla ratsastaja olekaan, on sekin kiva, että rastalaisille katumuoti on sydämen asia. Tulee itselleenkin - tämmöiselle varttuneemmalle naiselle =) - heti trendikkäämpi fiilis, junou ;D


Näin ihanat hiukset ja meikit minulle sitten tuli. Meikattavana oleminen ei ollutkaan yhtään pöllömpää. Tykkäsin normaalia vahvemmasta silmä- ja kulmakarvameikistä aivan hulluna. Ekaa kertaa minulle laitettiin ripsetkin… Harmitti vain, kun ei ollut illalle mitään sovittua menoa ja kauniista ulkonäöstä joutui nauttimaan vain itsekseen kotosalla ;) Ihanien kampausten ja meikin lisäksi maahantuojat Warehuose ja Salonshop Baltic tarjosivat jokaiselle mukaan lahjapussin, jossa oli juuri meille sopivat Catwalk- ja Macadamia -tuotteet. Omasta pussistani löytyi ihastuttavat Macadamian hiuslakka, Oil treatment ja näytepaketti sekä Catwalkin Salt Spray ja Oatmeal & Honey -hoitoaine. Catwalkin shampoo minulla olikin kotona jo ennestään. Mukaan oli laitettu myös hauska tikkarin muotoinen huulikiilto, jonka kehuttiin tekevän huulista erityisen täyteläiset... uuh ;D

Rasta on toiminut tampereen Kehräsaaressa nykymuodossaan vuodesta 2004 (perustettu 2000). Palveluihin kuuluu mm. leikkaukset, värjäykset, kiharakäsittelyt, hoidot, rastat, pidennykset, meikkaukset. Värisarjoina käytetään Tigi colouria, Framesia ja Organic colour systemiä. Muita kampaamossa käytettäviä tuotesarjoja ovat TIGI BedHead, TIGI Catwalk, TIGI B for men, Fudge, Macadamia, Håkki, KC paint & mask, Tangle Teazer ja GHD.



Nyt huom! Jos sinun tekee mieli käydä kaunistautumassa, saat KESÄKUUN AJAN HIUSTENLEIKKAUKSISTA JA HOIDOISTA -20%. Etu on blogini lukijoille, joten mainitse vain, että bongasit tarjouksen Voikukkapellosta ja homma selkee! :)

Yhteistyössä Rasta 
Rastan blogi
SHARE:

2 kommenttia